top of page

Шановні гості! Дорогі колеги ! Учні !

          Радий вітати Вас в нашій школі. У ході нашої зустрічі хотілося б розповісти і показати Вам, чим живе і дихає наша школа, як організовано навчально-виховний процес. Наші двері відкриті протягом усього року , і ми завжди готові ділитися своїми педагогічними знахідками .

          Багато випускників вийшло зі стін нашої школи. Ми пам'ятаємо їх всіх. Але що їх об'єднує? Любов до школи і глибока подяка за те, що вона виховала у них серйозне ставлення до навчання, прагнення до знань, якісної праці, а найголовніше - зуміла виростити їх справжніми людьми. Це результат злагодженої роботи педагогічного колективу, який з покоління в покоління передає славні традиції нашої школи. 

             Для мене особливо зворушливо знати та бачити сьогодні тих, хто стояв біля витоків формування школи, хто вклав свою працю, свої знання і успіх. Хочеться сказати, що всі педагоги нашої школи прагнуть віддати частинку свого серця , щирість душі, всі знання дітям, знайти цілеспрямований підхід до сучасного уроку. У кожного з них є своя "родзинка". Про кожного можна говорити годинами. Колектив школи - це команда, якій доводиться координувати весь навчально-виховний процес, господарську діяльність школи. 

             Успіх забезпечено, якщо ми разом йдемо до досягнення цілей. Про те, що школа вирішує свої завдання вдало, свідчать вдячні відгуки учнів. Скільки мудрих, наповнених глибокими роздумами, іноді фантазійних думок.... Але всі вони - як пульс одного організму. І якщо учні кажуть, що наша школа навіть у морозний вечір дихає затишком, теплом, добротою, що це їх дім, то ми працюємо не даремно. 

             Я дякую всьому колективу за самовіддану працю, навчання, відданість професії.

Разом ми вирішуємо всі проблеми.

 

 Директор Новопразької спеціальної загальноосвітньої школи-інтернат І-ІІ ступенів

Заєць Сергій Володимирович 

bottom of page